Nacházíte se:
Telecí maso s omáčkou a koprem
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 600 g zelených fazolek
- 8 tenčích telecích plátků (á 75 g)
- 4 lžičky oleje
- 200 ml zeleninového vývaru
- 175 g Philadelphie
- 2 lžíce octa
- Svazek kopru (nasekat)
Postup přípravy
- Fazolky vaříme 10 minut v osolené vodě.
- Maso opečeme z obou stran dozlatova, vyjmeme a uložíme v teple.
- Zbývající tuk z pánve odstraníme papírovou utěrkou, nalijeme vývar, přidáme ocet a Philadelphii, za stálého míchání rozpustíme, už nevaříme. Vsypeme kopr, omáčkou přeléváme maso a podáváme s fazolkami.
Náš tip
Omáčka chutná i s kuřecím masem.
Nepřehlédněte
- Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků
Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků
- Thajské krůtí tortily
Thajské krůtí tortily
- Plněné cukety
Plněné cukety
- Plněný selský chléb „Pan Bagnat“
Plněný selský chléb „Pan Bagnat“