Nacházíte se:
Kořeněná rajčatovo-fazolová polévka
Přísady
- 1 cibule (na kostičky)
- 2 lžičky oleje
- 1 lžíce kari
- 500 g rajského protlaku
- 400 g rajčat (na kousky)
- 250 ml zeleninového vývaru
- 400 g fazolí (i z konzervy- okapaných 250 g)
- 175 g Philadelphie
Postup přípravy
- Cibuli osmažíme na oleji, přidáme kari a minutu smažíme.
- Protlak, rajčata, fazole vaříme pod pokličkou ve vývaru 10 minut.
- Vmícháme Philadelphii a necháme rozpustit, osolíme, opepříme.
Nepřehlédněte
- Mrkvová polévka s lososem
Mrkvová polévka s lososem
- Krémová polévka ze sladkých brambor
Krémová polévka ze sladkých brambor
- Bramborová polévka s bylinkami
Bramborová polévka s bylinkami
- Krémová račí polévka
Krémová račí polévka