Nacházíte se:
Cibulová polévka
počet porcí: 4čas přípravy: 25 min.
Přísady
- 500 g cibule (na proužky)
- 1 lžička másla
- 1 lžíce škrobu
- 1 l zeleninového vývaru
- 175 g Philadelphie
- 1 malá bageta
- 2 lžíce strouhaného parmezánu
- ½ svazku petrželky (nasekat)
Postup přípravy
- Cibuli osmažíme na másle a přidáme škrob, zalejeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme 10 minut.
- Přidáme Philadelphii, necháme rozpustit, už nevaříme.
- Z bagety odkrojíme 8 plátků, nakrájíme na kostičky a orestujeme. Polévku podáváme s orestovanou bagetou, parmezánem, petrželkou a zbývající bagetou.
Nepřehlédněte
- Krémová račí polévka
Krémová račí polévka
- Kořeněná rajčatovo-fazolová polévka
Kořeněná rajčatovo-fazolová polévka
- Mrkvová polévka s lososem
Mrkvová polévka s lososem
- Bramborová polévka s Philadelphií
Bramborová polévka s Philadelphií