Nacházíte se:
Rybí filety s omáčkou a garnátů
počet porcí: 4čas pečení: 15 min.
Přísady
- 1 citron (chemicky neošetřený)
- 100 g garnátů (předvařené nebo rozmražené)
- 175 g Philadelphie
- 2 polévkové lžíce sekané petrželky
- 4 rybí filety (cca150 g, např. losos)
Postup přípravy
- Horkovzdušnou troubu předehřejeme na 190 stupňů. Garnáty nahrubo nasekáme a smícháme s Philadelphií, petrželkou a troškou pepře. Filety naklademe do vymaštěné formy a pokryjeme směsí.
- Pečeme asi 15 minut. Podle chuti pokapeme citrónovou šťávou a podáváme se zeleninou, např. brokolicí.
Nepřehlédněte
- Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách
Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách
- Kuře s nektarinkovým salátem
Kuře s nektarinkovým salátem
- Thajské krůtí tortily
Thajské krůtí tortily
- Krevetové špízy v pikantní šafránové omáčce
Krevetové špízy v pikantní šafránové omáčce