Krémové rizoto s uzeným lososem a citronem
počet porcí: 4čas přípravy: 30 min.
Přísady
- 1 cibule (na kostičky)
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 stroužek česneku (rozmačkat)
- 350 g rýže
- 1,5 l zeleninového vývaru
- 175 g Philadelphie
- 170 g uzeného lososa (na proužky)
- 1 citron
Postup přípravy
- Cibuli necháme na oleji zesklovatět, přidáme česnek, rýži a dusíme.
- Zalijeme vývarem (400 ml), vaříme do odpaření vody, postupně přidáváme po troškách vývar, až rýže natáhne všechnu tekutinu a změkne.
- Přidáme Philadelphii a necháme rozpustit, přidáme lososa, šťávu z půlky citronu a ozdobíme rukolou.
Nepřehlédněte
- Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách
Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách
- Ryba s krémovou kari omáčkou
Ryba s krémovou kari omáčkou
- Plněné vepřové se švestkami na víně
Plněné vepřové se švestkami na víně
- Farfalle se špenátem
Farfalle se špenátem