Nacházíte se:
Pizza Florentina
počet porcí: 4čas pečení: 15 min.
Přísady
- 500 ml kuřecího vývaru
- 200 g kuřecích prsíček
- 1 těsto na pizzu (mražený polotovar)
- 400 g rajčat (konzerva)
- 50 g špenátových lístků
- 175 g bylinkové Philadelphie
Postup přípravy
- Vývar ohřejeme a maso nakrájíme na plátky. Necháme je pár minut ve vývaru „natáhnout“.
- Troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Těsto na pizzu umístíme na papírem vyložený plech.
- Na těsto naklademe rajčata a špenát, na ně položíme plátky masa. Mokrou lžící tvoříme z Philadelphie nočky a dáme na pizzu. Pečeme 12- 15 minut.
Nepřehlédněte
- Thajské rybí špízy
Thajské rybí špízy
- Kuře po italsku s rajčatovou omáčkou
Kuře po italsku s rajčatovou omáčkou
- Plněné vepřové se švestkami na víně
Plněné vepřové se švestkami na víně
- Krémová rybí paštika
Krémová rybí paštika