Kuře po italsku s rajčatovou omáčkou
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
čas pečení: 25 min.
Přísady
- 1 cibule (na kostičky)
- 2 stroužky česneku (najemno)
- 2 lžičky olivového oleje
- 400 g rajčat (na kousky)
- 175 g Philadelphie
- ½ svazku bazalky (nasekat)
- 4 kuřecí prsíčka (á 150 g)
- 300 g těstovin
Postup přípravy
- Troubu vyhřejeme na 170 stupňů (horkovzdušnou). Cibuli a česnek osmažíme na 1 lžičce oleje, přidáme rajčata, osolíme, opepříme a necháme 10 minut dusit. Přidáme Philadelphii a bazalku, necháme rozpustit.
- Maso opečeme na 1 lžičce oleje dozlatova. Vložíme do zapékací mísy, zalejeme rajčatovou hmotou a pečeme 25 minut.
- Těstoviny připravíme podle návodu na obalu a podáváme s masem. Můžeme dochutit parmezánem.
Nepřehlédněte
- Caesar Salad á la Philadelphia
Caesar Salad á la Philadelphia
- Vepřové medailonky s petrželovým pyré
Vepřové medailonky s petrželovým pyré
- Krůtí závitek po francouzsku
Krůtí závitek po francouzsku
- Krémové tortellini s „modrým sýrem“
Krémové tortellini s „modrým sýrem“