Nacházíte se:
Farfalle se špenátem
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 250 g listového špenátu (mraženého)
- 400 g farfalle
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 cibule (na kostičky)
- 2 stroužky česneku (nasekat)
- 200 g syrové šunky (na kostičky)
- 250 ml zeleninového vývaru
- 175 g Philadelphie
Postup přípravy
- Špenát rozmrazíme a přebývající vodu vymačkáme.
- Farfalle připravíme podle návodu na obalu.
- Na oleji osmažíme cibuli, česnek a šunku, zalijeme vývarem a povaříme.
- Philadelphii necháme rozpustit, přidáme špenát, osolíme, opepříme a podáváme s těstovinami.
Nepřehlédněte
- Thajské krůtí červené kari s nudlemi
Thajské krůtí červené kari s nudlemi
- Ryba s krémovou kari omáčkou
Ryba s krémovou kari omáčkou
- Rybí filety s omáčkou a garnátů
Rybí filety s omáčkou a garnátů
- Vydatný bramborový nákyp
Vydatný bramborový nákyp