Nacházíte se:
Zmrzlina na dřívku
počet porcí: 10čas přípravy: 15 min.
čas mražení: 5 hod.
Přísady
- 400 g čerstvého nebo mraženého ovoce (maliny, jahody, broskve)
- 3 polévkové lžíce cukru
- 175 g Philadelphie
- 100 g jogurtu
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 10 malých formiček na zmrzlinu (nebo malé kelímky od jogurtu)
- 10 dřívek
Postup přípravy
- Čerstvé ovoce umyjeme (mražené rozmrazíme). Umícháme se 2 lžícemi cukru.
- Philadelphii, jogurt, zbývající cukr a citrónovou šťávu vyšleháme elektrickým šlehačem.1/3 krému vešleháme do ovocné hmoty.
- Ovocnou a krémovou hmotu dáváme ve vrstvách do formiček. Vpíchneme dřívko a necháme minimálně 5 hodin zamrazit.
Nepřehlédněte
- Jahodovo likérový dort
Jahodovo likérový dort
- Cheesecake
Cheesecake
- Jablečný dezert z listového těsta
Jablečný dezert z listového těsta
- Hedvábně hladký mandlový krém
Hedvábně hladký mandlový krém