Nacházíte se:
Plněné brambory s makrelou
počet porcí: 4čas přípravy: 15 min.
čas pečení: 1 hod.
Přísady
- 4 velké brambory (každá á cca 250 g)
- 350 g bylinkové Philadelphie
- 2 polévkové lžíce odtučněného mléka
- 2 plátky uzené makrely ( á cca 100 g)
- 1 natvrdo uvařené vejce
- 2 jarní cibulky (na kolečka)
Postup přípravy
- Troubu předehřejeme na 18O°C ( horní i spodní ohřev). Brambory důkladně omyjeme a pečeme 60 minut na plechu.
- Philadelphii s mlékem vyšleháme elektrickým šlehačem do krémova. Osolíme, opepříme.
- Makrelu zbavíme kůže a nakrájíme na malé kousky, vejce na kostičky. Upečené brambory rozkrojíme a naplníme krémem, makrelou, vejcem a cibulkou.
Náš tip
Místo makrely můžeme použít matjesy či krabí maso.
Nepřehlédněte
- Krůtí závitek po francouzsku
Krůtí závitek po francouzsku
- Nákyp s lososem a brokolicí
Nákyp s lososem a brokolicí
- Farfalle se špenátem
Farfalle se špenátem
- Rybí filety s omáčkou a garnátů
Rybí filety s omáčkou a garnátů