Nacházíte se:
Plněné brambory s makrelou
počet porcí: 4čas přípravy: 15 min.
čas pečení: 1 hod.
Přísady
- 4 velké brambory (každá á cca 250 g)
- 350 g bylinkové Philadelphie
- 2 polévkové lžíce odtučněného mléka
- 2 plátky uzené makrely ( á cca 100 g)
- 1 natvrdo uvařené vejce
- 2 jarní cibulky (na kolečka)
Postup přípravy
- Troubu předehřejeme na 18O°C ( horní i spodní ohřev). Brambory důkladně omyjeme a pečeme 60 minut na plechu.
- Philadelphii s mlékem vyšleháme elektrickým šlehačem do krémova. Osolíme, opepříme.
- Makrelu zbavíme kůže a nakrájíme na malé kousky, vejce na kostičky. Upečené brambory rozkrojíme a naplníme krémem, makrelou, vejcem a cibulkou.
Náš tip
Místo makrely můžeme použít matjesy či krabí maso.
Nepřehlédněte
- Vepřové medailonky s šumivých vínem, houbovou omáčkou a Philadelphií
Vepřové medailonky s šumivých vínem, houbovou omáčkou a Philadelphií
- Grilovaný krůtí steak s náplní
Grilovaný krůtí steak s náplní
- Farfalle s uzeným lososem
Farfalle s uzeným lososem
- Kuře s nektarinkovým salátem
Kuře s nektarinkovým salátem