Nacházíte se:
Kuře s nektarinkovým salátem
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 120 g sýra Philadelphia Light (nebo Original)
- 2 kuřecí prsa, bez kůže a vykostěná, každé asi 150 g
- 2 zralé nektarinky, rozpůlené s vyjmutou peckou
- 2 polévkové lžíce sladké chili omáčky
- 1 polévkovou lžíci čerstvého sekaného koriandru
- 2 polévkové lžíce polotučného mléka
- 225 g listů křehkého listového salátu, např. little gem
Postup přípravy
- Kuřecí prsa osmahneme na pánvi při mírné teplotě po dobu asi 4-5 minut z každé strany, dokud se nepropečou (vyzkoušíme špejlí, šťáva z masa by měla být čirá). Dvě nebo tři minuty před tím, než se maso dodělá, přidáme nektarinky a opečeme je z obou stran.
- Sýr Philadelphia promícháme se sladkou chili omáčkou, koriandrem a mlékem. Na talíře naaranžujeme lístky salátu; kuřecí prsa a nektarinky nakrájíme a naservírujeme je na talíře a ozdobíme dresinkem.
Nepřehlédněte
- Kuře po italsku s rajčatovou omáčkou
Kuře po italsku s rajčatovou omáčkou
- Ryba s krémovou kari omáčkou
Ryba s krémovou kari omáčkou
- Obložený chléb
Obložený chléb
- Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách
Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách