Nacházíte se:
Kuřecí nákyp s pórkem
počet porcí: 4čas přípravy: 25 min.
čas pečení: 25 min.
Přísady
- 2 plátky libového špeku cca 50 g (na kostičky)
- 300 g kuřecích prsíček (na kostičky)
- 1 lžička olivového oleje
- 2 pórky (na kolečka)
- 600 g brambor (tenké plátky)
- 175 g Philadelphie
- 250 ml mléka
- 20 g parmezánu (strouhaný)
Postup přípravy
- Špek a maso restujeme 6-7 minut na oleji, přidáme pór a opékáme dalších 6-7 minut.
- Plátky brambor vaříme 8 minut ve slané vodě, necháme okapat, zchladíme.
- Troubu vyhřejeme na 190 stupňů. Mléko přidáme k masové směsi a vmícháme Philadelphii, necháme rozpustit, osolíme, opepříme.
- Směs i s bramborami dáme do zapékací mísy, nahoru vrstvu brambor a parmezánu, pečeme 25 minut.
Nepřehlédněte
- Gratinované rybí filé s Philadelphií
Gratinované rybí filé s Philadelphií
- Thajské zelené kari se sýrem Philadelphia
Thajské zelené kari se sýrem Philadelphia
- Plněné brambory s makrelou
Plněné brambory s makrelou
- Grilovaný krůtí steak s náplní
Grilovaný krůtí steak s náplní