popis

Vanilkovo - karamelová zmrzlina se skořicovými hruškami

počet porcí: 8
čas přípravy: 35 min.
čas pečení: 20 min.
čas mražení: 4 hod.

Přísady

Postup přípravy

  1. Philadelphii, vanilkový krém, tresť a 5 lžic cukru smícháme. Necháme 3- 4 hodiny mrazit, poté promícháme s karamelami a necháme přes noc zmrazit.
  2. Troubu vyhřejeme na 200 stupňů (horkovzdušnou). Hrušky oloupeme, odstraníme jádřince a rozčtvrtíme. Čtvrtky dáme do zapékací mísy, polijeme 100 ml vody, přidáme skořici a zbývající cukr. Přikryjeme alobalem a 20 minut pečeme. Poté odstraníme skořici a necháme vychladnout.
  3. Podáváme s mírně povolenou zmrzlinou.
Nepřehlédněte