Krémová pomerančovo - citronová zmrzlina
počet porcí: 8čas přípravy: 10 min.
čas mražení: 4 hod.
Přísady
- 1 citron (chemicky neošetřený)
- 175 g Philadelphie
- 300 g kondenzovaného mléka
- 150 g řeckého nebo smetanového jogurtu
- 2 lžíce pomerančového džemu
Postup přípravy
- Z citronu ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Philadelphii, mléko, jogurt, kůru a 2 lžíce šťávy vyšleháme.
- Mrazíme 3- 4 hodiny, poté promícháme, vmícháme džem, aby mramoroval a necháme přes noc zmrazit.
- Před podáváním necháme zmrzlinu 20- 30 minut roztopit.
Nepřehlédněte
- Dort s čokoládovými sušenkami a vanilkou
Dort s čokoládovými sušenkami a vanilkou
- Palačinkové suflé
Palačinkové suflé
- Celozrnný dort s hrozny
Celozrnný dort s hrozny
- Svěží limetkovo-citronový cheesecake
Svěží limetkovo-citronový cheesecake