Nacházíte se:
Bylinková vejce na salátovém listu
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 4 natvrdo uvařená vejce
- 2 polévkové lžíce majonézy
- 2 polévkové lžíce bylinkové Philadelphie
- 4 nakládané okurky (najemno nasekané)
- 4 polévkové lžíce najemno nasekaných bylin (petrželka, pažitka)
- Listy salátu
Postup přípravy
- Vejce oloupeme a podélně rozkrojíme. Žloutky vyjmeme a utřeme spolu s majonézou, Philadelphií, okurkami a bylinkami.
- Krémem naplníme zdobičku a velkým zdobítkem naplníme půlky vajec.
- Naplněná vejce podáváme na listu salátu s celozrnným chlebem.
Náš tip
Při slavnostnějších příležitostech můžete toastový chléb vytvořit vykrajovátkem na cukroví.
Nepřehlédněte
- Středomořské okurkové rolky
Středomořské okurkové rolky
- Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
- Plněná rajčata na tmavém chlebu
Plněná rajčata na tmavém chlebu
- Arašídové sušenky
Arašídové sušenky