Nacházíte se:
Kuřecí prsíčka s tuřínem
počet porcí: 4čas přípravy: 25 min.
Přísady
- 4 kuřecí prsíčka (cca 150 g)
- 3 lžíce oleje
- ½ tuřínu (na kostičky)
- 500 g brambor (na kostky)
- 1 pórek (na kolečka)
- 4 mrkve (na kostičky)
- 500 ml zeleninového vývaru
- 300 g Philadelphie
Postup přípravy
- Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na 1 lžíci oleje, udržujeme teplé.
- Zeleninu osmažíme na pánvi ve zbývajícím oleji, zalijeme vývarem a necháme 10 minut vařit.
- Přidáme Philadelphii a necháme rozpustit, podáváme s masem.
Náš tip
Pro ozvláštnění můžeme tuřín ochutit koriandrem.
Nepřehlédněte
- Bramborovo - lososový nákyp
Bramborovo - lososový nákyp
- Plněný selský chléb „Pan Bagnat“
Plněný selský chléb „Pan Bagnat“
- Thajské zelené kari se sýrem Philadelphia
Thajské zelené kari se sýrem Philadelphia
- Thajské krůtí tortily
Thajské krůtí tortily