Krémová „pánev“ s přírodní rýží
počet porcí: 4čas přípravy: 30 min.
Přísady
- 250 g přírodní rýže
- Svazek jarní cibulky (na kolečka)
- 2 čajové lžičky olivového oleje
- 3 papriky
- 2 rajčata
- 1 l zeleninového vývaru
- 175 g Philadelphie
- Trochu worcesterové omáčky
- ½ svazku petrželky (nasekané)
Postup přípravy
- Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Cibulku osmažíme na oleji, přidáme nakrájenou papriku a rajčata a zalijeme vývarem. Vaříme 8 minut pod pokličkou.
- Přidáme Philadelphii a necháme rozpustit – už nevaříme. Přidáme uvařenou rýži.
- Osolíme, opepříme a dochutíme worcesterovou omáčkou a petrželkou.
Nepřehlédněte
- Špagety s rajčaty a bazalkou
Špagety s rajčaty a bazalkou
- Rajčata plněná kuskusem
Rajčata plněná kuskusem
- Špagety s chřestovo - zeleninovou omáčkou
Špagety s chřestovo - zeleninovou omáčkou
- Bramborové smaženky s pórkem a hráškem
Bramborové smaženky s pórkem a hráškem